Prémium bambusz takaró

A gyermekek számára készült könnyű bambusz takarók természetes anyagokból készülnek, amelyek kímélik a baba bőrét. Ezek a pólyás takarók fényűzően puhák. A bambusz babatakaró életük első napjaitól kezdve elkísérheti a gyerekeket, védi őket a hidegtől, segíti a nyugodt alvást és pihenést.

Miért pont bambusz takarók?

A bambusz babatakaró bársonyból és puha bambusz-pamut anyagból készült. Ez egy teljesen természetes termék, mesterséges adalékanyagok nélkül. Az élénk színek tökéletesen harmonizálnak a modern, világos belső terekkel. Sötétebb helyiségekben enyhén pozitív akcentust ad.

Bambusz takarók – előnyei

A babatakarók nemcsak a szépségét jelentik, hanem biztonságot, kényelmet és meleget is jelentenek gyermeke számára. 100%-ban bambuszszálakból készült, amelyek széles spektrummal rendelkeznek. Az anyag, amelyből a bambusz takarók készülnek, antiallergén és gombaellenes termékké teszi. A bambuszszálak nemcsak a baba fejlődésére hatnak pozitívan, hanem könnyűek is, így tökéletesen illeszkednek a nyári napokon. A bambusz babatakarók kellemes tapintásúak, nyugodt és biztonságos alvást biztosítanak, hőszabályozó tulajdonságaik pedig segítenek fenntartani gyermeke megfelelő testhőmérsékletét.

6.490Ft

Miért válaszd a Bremillás termékeket?

Gyors szállítás

Ránk számíthatsz: a vásárlástól számított 1-3 napon belül megkapod a csomagod!

Barátságos csapat

Ha kérdésed van, minket mindig felhívhatsz, vagy írhatsz: segítünk Neked!

Minőségi termékek

Minden termékünkre büszkék vagyunk, mert minőségi, egyedi értéket képviselnek.