A szállítás díja attól függ milyen szolgáltatót választasz:

Foxpost: 890Ft
PostaPont, Posta csomagautomata: 990Ft
Házhoz szállítás: 1090Ft

20.000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás teljesen díjmentes!

Egy dologban biztos lehetsz: gyorsak vagyunk! Ha beérkezik a rendelésed, onnantól számított 1-3 napon belül meg fogod kapni tőlünk, attól függően milyen szállítási móddal kérted. Házhoz szállítás esetében, nem ritka, hogy már másnap oda ér a csomag.

A babafészek azt a biztonságot hivatott megadni a kisbabának, amit az anyaméhben is érzett. Lágyan körbeöleli, puha anyaga pedig emlékezteti a babát arra, hogy biztonságban van. Sokkal jobban tud aludni, ráadásul szinte bárhova magatokkal tudjátok vinni, így nem kell attól tartani, hogy a pici nyűgös lesz, és nem tudja kipihenni magát. Segít a kiságyba szoktatásban, és a legszebb álmot ígéri a babának, s egyúttal a szülőnek!

A Bremilla termékeket megrendelés után az általad választott szállítási módon juttatjuk el hozzád. Csomagautomatába, csomag átvevő pontokra, és házhoz szállítással is el tudjuk hozzád juttatni.

A fészek alján megtalálod a címkét, amibe belevarrtuk a legfontosabb, tisztításhoz köthető tudnivalókat. Gépben, vagy kézzel mosható a fészek maximum 30°-on. Figyelj arra, hogy nem centrifugálható, és gépben nem szárítható. Vegytisztító és fehérítő használata nem alkalmazható, és nem vasalható. A fészek fonott része egy nedves törlővel is egyszerűen áttisztíthat, mivel anyagának köszönhetően nehezen ragadnak meg rajta a foltok. A fészek alja levehető, és gépben mosható.

Minden fészek baba barát, teljesen anti allergén anyagokból készül, ügyelve arra, hogy a legkényelmesebb legyen a babának. 

A külső borítás 95% polyester, 5% spandex. Ez az összetétel biztosítja a selymes, plüssös anyagot, ami a babáknak is hihetetlen kényelmes.

A fonott rész töltése 100% polyester, légáteresztő.

A fészek alja 100% pamut, ami kényelmes és puha anyagának köszönhetően a megfelelő kényelmet biztosítja a picinek!